Sarang Hamzehnejad tcg

Sarang Hamzehnejad

Strategisk rådgivare
Jag är en driven och ambitiös individ med en stark passion för digitalisering och bygginformationsmodellering (BIM). Välorganiserad och trivs med att arbeta självständigt, men värdesätter även samarbete och bidrar aktivt till teamets framgång. Min förmåga att kommunicera tydligt och effektivt gör mig till en tillgång i alla projekt jag engagerar mig i. 

Med en gedigen erfarenhet inom områden som ISO-standarder, inklusive 19650 och 81346, samt en djup förståelse för infrastrukturhantering, strävar jag ständigt efter att ligga i framkant när det gäller digital transformation och informationsflöden. Mitt arbete syftar alltid till att stödja ett hållbart samhällsbyggande genom innovativa lösningar och kontinuerliga förbättringar. 

Genom mina roller som specialist inom BIM och digitalisering har jag inte bara varit ansvarig för att utveckla och implementera komplexa informationsstrukturer och modeller, utan också för att dela med mig av min kunskap både internt och externt. Det är genom detta engagemang för kunskapsdelning och samarbete som jag tror på att vi kan uppnå verklig framgång och långsiktig hållbarhet inom vår bransch. 
+46730249118
sarang.hamzehnejad@tcg.se
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev