Kompetensförsörjning

Vi älskar att dela med oss!

Vi tror att en stor del i värdet av ordning och reda ligger i att sprida kunskap. Ju fler som känner till och kan vara en del av förändringsresan omvärlden går igenom desto snabbare kan vi kamma hem effekten.

TCG är en av få aktörer på marknaden som har direkt erfarenhet från branschen, betydande roll i förändringen och samtidigt förmågan att översätta det i praktiken. Det är vad som gör oss unika och det är vad vi vill dela med oss av. 

tcg utbildning digital transformation 81346

Våra utbildningar

Våra webinar är oerhört populära, och efterfrågan har blivit så pass stor att vi har utvecklat kurser och utbildningar för att öka kompetensen inom tillgångsförvaltning, informationshantering och standarder.

Våra event

Under året anordnar vi events för att utbilda, inspirera och nätverka. Vår årliga Inspirationsdag har blivit en av årets höjdpunkter. En dag dedikerad till den digitala transformationen där vi bjuder in talare från vårt nätverk för att inspirera er till hur transformationen kan förverkligas och vikten av det. Delta i en dag fylld med insikter, innovation och möjligheter att skapa kontakter med likasinnade individer. Gör dig redo att påbörja en resa av förändring och upptäck möjligheterna som ligger framför dig!
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev